dimecres, 22 de febrer del 2012

Vine a veure el Vilafranca i guanya 100€ cada dia!

Aquest vespre, a la Sala de Premsa del Camp de Futbol Municipal, la Junta Directiva del Vilafranca  ha presentat en societat la nova campanya per a portar gent al camp i gaudir del recolzament de l'afició. Aquesta consisteix en una butlleta, el preu de la qual és de 10 €, que et dóna dret a veure els 4 darrers partits de Lliga a casa davant Pobla Mafumet (01/04), Espanyol B (15/04), Santboià (29/04) i Europa (13/05). És a dir, que cada partit li surt a l'afeccionat vilafranquí per 2,5 €.
A més, durant tot el mes d'abril, es podran guanyar 100 € cada dia si el número de la butlleta coincideix amb el número premiat al sorteig del TRIO de Loteries de Catalunya.
S'ha fet una tirada de 2000 butlletes i es podran adquirir en diferents establiments de la vila que el club anunciarà en els propers dies.


El president de l'entitat, Pere Montserrat, ha demanat la implicació de tots (socis, afició, junta directiva, jugadors,...) per tal que la campanya sigui un èxit. Ha comentat que el primer equip està duent a terme una excel·lent trajectòria esportiva (quasi mai vista) i que ara és quan més es necessita de la col·laboració de la gent de Vilafranca i comarca per a, perquè no, fer història (jugar el playoff).
Tanmateix, preguntat sobre la possibilitat de jugar les eliminatòries de promoció d'ascens a 2a B, ha volgut ser caut i ha respost que el que vingui benvingut serà però que, s'assoleixi o no, la temporada serà igual d'exitosa.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

aquets que deian que anar al camp era molt car , avera con responen............

David ha dit...

Suposo que ara es veurà si el problema son els diners o no... o simplement que la gent no vol pagar ni un duro..

joan ha dit...

No patiu, ara diran que no s´han enterat o que aquells dies son fora de vila o ves a saber alguna que altre excusa.
Poder s´atreviran a dir que en les darreres jornades de lliga ja no hi haurà emoció perque poder el Vilafranca ja no estarà en plaçes d´ascens.
D´aquest tipo de gent et pots esperar qualsevol resposta inverosimil.

La prèvia ha dit...

@anònim 09:04: Més facilitats, impossible!
@David: Veurem si són motius econòmics o falta d'interés.
@Joan: No hi ha excusa. Si ets de Vilafranca o comarca, t'agrada el futbol i vols ajudar l'equip a assolir una fita històrica, aquest és el moment ideal per a fer-ho!

Anònim ha dit...

i cuan costara un partit individual d'aquests??

Anònim ha dit...

12 euros

Anònim ha dit...

Jo crec que no es per als diners, sino per a la directiva que tenen, que no cau gens bé al personal.
A vegades tenir mala fama...