dimecres, 21 de març del 2012

Partidàs amb majúscules

FC Vilafranca 3 - UD Cornellà 3
Gran partit, sota un diluvi universal, el que han ofert Vilafranca i Cornellà. Ambdós equips eren conscients que una victòria els permetia enganxar-se a la part alta de la taula i, de ben segur, l'empat final no ha deixat content a ningú.
El degà penedesenc dominava 3-1 a poc més d'un quart d'hora per a finalitzar l'encontre però el Cornellà, demostrant el bon equip que és, ha apretat fins assolir la igualada al marcador davant un Vilafranca al que potser li han mancat forces en el tram final de partit degut al gran desplegament físic que ha realitzat.


Vist així, pot semblar un punt amb mal regust de boca però les sensacions que em deixa l'equip són les d'un conjunt que segueix lluitant amb totes les seves forces malgrat les adversitats amb les que s'està trobant. En altres condicions, aquest partit no se'ns hagués escapat però la dinàmica negativa de resultats, inconscientment, ha estat un llast massa gran.
I diumenge,... derbi! El Vilafranca arribarà amb els deures fets mentres que el Vilanova buscarà imperiosament la victòria per a escapar de la zona baixa i no haver de passar angúnies. Com tots aquests enfrontaments, a priori, es preveu un matx apassionant.

Gran Reserva: Amb el que ha plogut al llarg del dia i durant el partit, el camp estava en unes immillorables condicions. El Municipal continua sent, en aquest aspecte, un dels millors terrenys de joc de la 3a Divisió.

Vi picat: El clar penal al minut 40, per mans dins l'àrea d'un defensor del Cornellà, que no ha volgut xiular el col·legiat Páez Brines. I ho dic així perquè ell mateix ha reconegut, en primera instància, que eren mans però que ha interpretat que eren involuntàries. Quan tot està a interpretació de l'àrbitre...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

em temo que el derbi us el endureu cap al penedes, encara que el vilanova som capaços de cualsevol cosa.. molta sort

Anònim ha dit...

ola bon dia a on es pot aconseguir la bulleta de 10 euros per anar veure els partits de vilafranca gracies

terra ha dit...

Molt bon partit el d´ahir.
Les mans, clamoroses!!
i les butlletes les venen a diversos comerços de vilafranca i també a les taquilles del camp en dies de partit.

David ha dit...

Sí, jo també m'ho vaig passar bé ahir. El Cornellà molt molt bon equip.

La prèvia ha dit...

@anònim 00:50 Els derbis sempre són imprevisibles i poden caure d'un cantó o un altre.
@anònim 10:42: Et deixo l'enllaç del web oficial del club: Establiments Vine a veure el FCV i guanya 100 €
@terra: Encara no sé com no van assenyalar penal...
@David: Dels millors equips de la categoria pel que fa a joc i jugadors.